Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-28@04:06:25 GMT

نظر مجلس درباره وزیر پیشنهادی جدید

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۸۳۸۶۲

نظر مجلس درباره وزیر پیشنهادی جدید

یوسف نوری به عنوان گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت آموزش و پرورش در نامه‌ای از سوی آیت الله سید ابراهیم رئیسی رییس جمهوری به مجلس شورای اسلامی معرفی شد. وی دارای دکترای تخصصی مدیریت از دانشگاه علامه طباطبائی و مؤلف چند جلد کتاب تخصصی است... ناطقان: پس از آنکه دو گزینه مورد نظر آیت الله سید ابراهیم رئیسی برای وزارت آموزش و پرورش نتوانستند نظر مثبت نمایندگان مجلس را جلب کنند، رئیس جمهوری نسبت به معرفی «یوسف نوری» به عنوان سومین گزینه وزیر پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش اقدام کرد؛ انتخابی که برخلاف دو گزینه قبلی با رویکرد مثبت مجلس مواجه شد و تقریبا از الان می توان «نوری» را وزیر آموزش و پرورش دولت مردمی و انقلابی دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

 یوسف نوری به عنوان گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت آموزش و پرورش در نامه‌ای از سوی آیت الله سید ابراهیم رئیسی رییس جمهوری به مجلس شورای اسلامی معرفی شد. وی دارای دکترای تخصصی مدیریت از دانشگاه علامه طباطبائی و مؤلف چند جلد کتاب تخصصی است.
 
آنچه در ادامه می خوانید نظر مثبت بخشی از نمایندگان مجلس درباره وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش است:
 
اکبر احمدپور، نماینده مردم خواف و رشتخوار: آقای نوری یک نیروی جهادی است که طبعا این مشکلات انبوهی که در وزارت اموزش و پرورش وجود دارد، فقط با نیروری جهادی قابل حل است. همچنین او رزمنده هم است که در جنگ 8 سال دفاع مقدس جانباز شدند و قائدتا حضور ایشان در جبه و جنگ نشان می دهد که با روحیه جهادی می تواند به جنگ مشکلات حوزه آموزش و پرورش برود و با یک نیروی جهادی شرایط مورد نظر را فراهم سازد.
 
محمد تقی نقدعلی، نماینده خمینی شهر: آقای نوری از بدنه وزارت آموزش و پروش است و این اصل مهمی برای نمایندگان مجلس شورای اسلامی محسوب می شود. برای نمایندگان مجلس انتخاب فردی که نسبت به دغدغه های حوزه آموزش و پرورش آشنایی داشته باشد؛ از اهمیت بالایی برخوردار است.
 
زهره الهیان، نماینده مردم تهران: ایشان تجربه مدیریتی در آموزش و پرورش دارند. ضمن اینکه از ابتدا در زیرمجموعه آموزش و پرورش در سطح مدارس کار خود را شروع کردند. آقای نوری هم بر مباحث بودجه مسلط هستند و هم در حوزه فناوری و در این دو حوزه مهم و کلیدی سابقه مدیریتی داشتند، این‌ها مزایایی است که باعث می‌شود مجلس اقبال خوبی نسبت به ایشان داشته باشد.
 
شیوا قاسمی‌پور، نماینده مردم سروآباد و مریوان: یوسف نوری برای سکانداری وزارت آموزش و پرورش، مطلوب است. برنامه‌ها، کارنامه و اقدامات وی را مطالعه کردم. انشالله امروز نیز جلسه‌ای بررسی این برنامه‌ها در کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.
 
ولی‌اله فرزانه، نماینده مردم نور و محمودآباد: از مهمترین فعالیت‌های آقای نوری حضور در مرکز فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش است و همین هم موقعیتی فراهم کرده تا وی از نزدیک با شرایط روز آموزش و پرورش آشنا باشد. فعالیت‌های اقتصادی گذشته آقای نوری از جمله حضور در قرارگاه خاتم‌الانبیا باعث شده است ارتباط خوبی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی داشته باشند و همین فرصتی برای آشنایی با گذشته ایشان و توانمندی‌هایشان فراهم کرده است.
 
عبدالله ایزدپناه، نماینده مردم ایذه و باغملک: یوسف نوری گزینه‌ای مناسب برای آموزش و پرورش است و سوابق خوبی هم دارد. او سال‌ها مدیرکل بوده است و مدیرکلی برنامه و بودجه وزارت آموزش و پرورش را نیز در سوابق خود دارد که نشان می‌دهد گزینه پیشنهادی آشنایی کامل با این وزارتخانه دارد. بنابراین مجلس تصمیم دارد که به او رای دهد.
 
پرویز اوسطی، نماینده مردم قروه و دهگلان: دو بال توسعه هر کشور اقتصاد و آموزش است و حتی اقتصاد بر بستر فناروی، علم و دانش و آموزش رشد می‌یابد. وزارت آموزش و پرورش رکن، بنیان و اساس آموزش در کشور است و عملکرد مناسب این وزارتخانه منجر به شناسایی درست استعدادها شده و منجر می‌شود که استعدادها مسیر درستی را به سمت آموزش عالی طی کنند.
 
مصطفی نخعی، نماینده مردم نهبندان و سربیشه: باتوجه به شرایط موجود، از بین گزینه‌هایی که تاکنون مطرح بوده‌اند، به نظر من نوری گزینه مناسب‌تری برای وزارت آموزش و پرورش است. وزیر نقش محوری در حل مشکلات وزارت آموزش و پرورش دارد اما در کلیت این دولت است که باید بخواهد تا مشکلات این وزارتخانه برطرف شود. البته این اراده را در شخص آیت‌الله رییسی و مجموعه دولت می‌بینم. امیدواریم در عمل هم وزیر پیشنهادی بتواند با کسب رای اعتماد معضلات حوزه وزارت آموزش و پرورش را برطرف کند.
 
حسین محمدصالحی دارانی، نماینده مردم فریدن و چادگان، فریدون‌شهر، بوئین و میاندشت: من با شخص آقای نوری صحبت کردم و روزمه ایشان را نیز مطالعه کردم. ایشان از بدنه آموزش و پرورش و فرد توانمندی هستند و با این توانمندی امیدوارم بتوانند در وزارت‌خانه آموزش و پرورش موثر باشند. وقتی شخصی از بیرون آموزش و پرورش می‌آید و برنامه‌ها را می‌بیند و دغدغه‌های این حوزه را مشاهده می‌کند، خواهد گفت من هم این‌ها را برطرف خواهم کرد، دغدغه‌هایی چون رتبه‌بندی، مسکن، معیشت معلمان و کیفیت فضای آموزشی و ... حرف‌ها گفته می‌شود اما در اجرا وقتی گیر می‌کنند و نمی‌دانند، کلیشه‌ای جواب می‌دهند؛ اما آقای نوری در صحبتی که با ایشان داشتم با توجه به اینکه اشراف کامل ذارند، قطعا در این مسائل نظرشان متفاوت است.
 
مرتضی محمودوند، نماینده مردم خرم‌آباد: براساس اعتماد دینی که داریم که اعتقاد به قرآن است، خداوند متعال در آن خیلی بر روی صبغه افراد و در واقع سابقون تاکید دارند. یوسف نوری از سابقون هستند و از فرهنگیانی که در سخت‌ترین شرایط کشور، ثابت کرده است که دل در گرو عظمت و حفظ تمامیت ارضی این مرز و بوم داشته است و سند آن نیز همان رزمندگی ایشان است.
 
جبار کوچکی‌نژاد، نماینده مردم رشت: با توجه به اینکه آموزش و پرورش دغدغه اصلی نظام است و جمهوری اسلامی درباره این نهاد حساسیت‌های زیادی دارد، قطعاً انتخاب وزیر برای این وزارت‌خانه، کار راحتی نیست. بعد از معرفی دو وزیری که از جنس فرهنگیان نبودند و فرهنگیان عکس‌العمل منفی نشان دادند، مجلس پیام فرهنگیان را دریافت کرد و به دو گزینه قبلی رأی نداد.
 
حسین بامیری، نماینده مردم لردگان: با توجه به صبغه و پیشینه‌ای که آقای نوری در موقعیت‌های مختلف داشته است، با توجه به اینکه همه آن فرآیندهای مربوط به مدیریت را در حوزه‌های مختلف از جمله خود آموزش و پرروش، بودجه و موقعیت‌های مختلف طی کرده است، به ویژه اینکه خود از جنس آموزش و پرورش است، ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها، مطالبات و خلاها را در حوزه وزارت آموزش و پرروش می‌شناسد و به نظر می‌رسد نسبت به گزینه‌های قبلی شانس همراهی نمایندگان را خواهد داشت.
 
علیرضا شهبازی نماینده مردم نهاوند: با شناختی که من از آقای نوری دارم قطعا در کسوت وزارت آموزش و پرورش موفق عمل می‌کند. یوسف نوری خود از خانواده آموزش و پرورش است و قطعا بهتر از گزینه‌های قبلی می‌تواند آموزش و پرورش را مدیریت کند.
منبع: تابناک برچسب ها: مجلس ، ناطقان ، وزیر ، پیشنهادی ، وزارت ، دکترا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: مجلس ناطقان وزیر پیشنهادی وزارت دکترا وزارت آموزش و پرورش مجلس شورای اسلامی آموزش و پرورش نمایندگان مجلس وزیر پیشنهادی نماینده مردم یوسف نوری آقای نوری آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۳۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت، از برنامه شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: شورای وحدت دو ماموریت اساسی دارد. نخست کمک به کشورداری بر اساس نظام مسائل است. یعنی موضوعات اساسی کشورداری شناسایی و حوزه‌هایی که مورد اجماع نیست به بحث گذاشته شود تا به نظر واحدی دست یابیم و آن را در اختیار دولت قرار دهیم که این جزو ماموریت اصلی شورای وحدت است.

وی در گفتگو با ایرنا، دومین ماموریت شورای متبوعش را حضور در مناسبت‌ها و رویدادهای مهم سیاسی بیان کرد و افزود: یکی از این مناسبت ها، انتخابات است که شورای وحدت در عمر چهارساله خود در انتخابات ریاست‌جمهوری و مجلس دوازدهم و مجلس خبرگان رهبری حضور فعال و مسئولانه داشت، البته در انتخابات مجلس در حوزه تهران انتظار ما برآورده نشد.

سخنگوی شورای وحدت با بیان اینکه در سطح کشور با تلاش شورای وحدت ۶۰ نماینده اختصاصی و ۳۰ نماینده مشترک با جریان های دیگر راهی بهارستان شدند، اعلام کرد: در مرحله دوم انتخابات هم نامزد داریم که معرفی می‌‍شوند و ممکن است تصمیم بگیریم از فهرست‌های دیگر لیست را تکمیل و به مردم تهران معرفی کنیم. در استان‌ها هم بررسی‌ها انجام و نامزدها مشخص شدند که در زمان خود اعلام می‌کنیم.

متکی همچنین مهمترین برنامه مجلس دوازدهم را نظارت عنوان کرد و گفت: دستگاه‌های حکمرانی در کشور نیاز دارند هر چند وقت یکبار خود را در معرض قضاوت مردم قرار دهند که در حکمرانی نوین در دنیا به آن سنجش مقبولیت می‌گویند. تلقی بر این است که مردم نسبت به مجلس یک ارزیابی بسیار مثبتی ندارند و انتقادات و مطالبات برزمین مانده دارند که فکر می‌کنند مجلس به آن رسیدگی نکرده است.

وی با بیان اینکه بر این اساس ما ضرورت تحول در رویکردها و کاردکردهای مجلس دوازدهم را مطرح کردیم، افزود: در مجلس در حوزه های شکلی و سخت افزای کار نیاز به تحول داریم.

منتخب مجلس داوزدهم از دیگر حوزه هایی که نیاز به تحول دارد را حوزه مدیریت مجلس عنوان کرد و گفت: رئیس مجلس قبل از ورود به دستور صحن علنی باید موضوعات را بررسی کرده باشد و در عین حال باید گروه‌های مشاوره‌ای تشکیل دهد تا موضوعات را بررسی کنند که این مشاوران می‌تواند روسای کمیسیون‌ها، استادان دانشگاه و نخبگان باشند و از طرفی تعامل باید برآمده از نگاه نمایندگان باشد.

متکی در بیان ویژگی‌های رئیس مجلس دوازدهم نیز، اظهار کرد: اشراف به حوزه داخلی و خارجی و دیپلماتیک می‌تواند نقاط قوت یک نامزد ریاست مجلس باشد تا بتواند مدیریت شکلی و محتوایی موفقی را در مجلس داشته باشد. یا می تواند خودش متخصص باشد و یا از مشاوران استفاده کند. اما باید نسبت به مسائل کلان کشور داری اشراف داشته باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899368

دیگر خبرها

  • خودروی یک وزیر اسرائیلی دیگر واژگون شد
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • از «سید محمد مولوی» چه می‌دانیم/از آموزش و پرورش تا بهارستان
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • متکی هیچ تماسی با ابوترابی برای ریاست مجلس نداشته است
  • ۱۰ امتیاز برای دانشجومعلمان در مرحله ارتقای رتبه‌بندی
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است